Hvad

Kom OnBoard – det betaler sig

En strategisk tilgang er forudsætningen for vækst og udvikling i næsten enhver virksomhed!

Nogle ejerledere evner med både smil og overskud at jonglere rundt med de taktiske - og strategiske opgaver alt imens de dygtigt tackler den daglige drift. Men hånden på hjertet - det er de færreste! Derfor vil ejerlederens vigtigste, strategiske beslutning ofte være at engagere en ekstern bestyrelse.

Den fornemmeste opgave for en bestyrelse er netop at hjælpe ejerlederen med det strategiske fokus og bidrage til at virksomhedens langsigtede mål opfyldes. Eller sagt på en anden måde: Skabe mest mulig medvind på ejerlederens cykelsti! Hertil kommer, at bestyrelsen også holder styr på formalia - herunder virksomhedens risici, hvilket frigør tid for ejerlederen til andre gøremål. 

Flere undersøgelser har således vist, at bestyrelsen er dén enkelte faktor, som har størst indflydelse på virksomhedens resultater.

I OnBoard uddanner og støtter vi ejerledere til både at sammensætte en professionel bestyrelse og ikke mindst til at arbejde strategisk sammen med bestyrelsen. Groft sagt vil ejerlederen på kurset ... være ude af drift! 

Forløbet er praktisk orienterede og uden en masse tung (og ligegyldig) teori. Fokus vil være på at skabe værdi med udgangspunkt i ejerlederens behov og interesser. 

Samtidig med at ejerlederen får et kompetenceløft til gavn for sin egen virksomhed og samarbejdet med bestyrelsen, vil han / hun kunne bringe de samme kompetencer i spil som i bestyrelsesarbejde for andre virksomheder.

Som vores motto siger det: OnBoard – gør dig fortjent til en god bestyrelse.