Hvem

OnBoard er en ung og ambitiøs virksomhed

I dagligdagen og i forbindelse med kurser møder du typisk Mads og NJ, der sammen driver OnBoard. Hertil vil du på kurserne møde en række freelance fagspecialister.

Mads Winther
Mads Winther

Cand merc, management konsulent, ekstern lektor  på handelshøjskolen og universitetet i Århus. Han er iværksætter, pionerog stifter/medejer af Business In Sports koncernen. Udover sit engagement i OnBoard er han seniorpartner i Intenz, hvor han arbejder med salg og udvikling af organisationer. Mads har mere end 20 års erfaring med undervisning og strategi og er en meget benyttet kursusleder og sparringspartner for flere store virksomheder. Som mennske er Mads indbegrebet af overskud, positivitet og fremdift. Han bor med sin kone Helle og hunden Nicky. Datteren Sabina er flytte hjemmefra. Hans fritid er fyldt med sport – især cykling.

Niels Jacob Jacobsen
Niels Jacob Jacobsen

Niels Jacob er bedre kendt som NJ. Han er bankuddannet, officer af reserven og mangeårig instruktør. NJ har været afdelings- og områdedirektør i 14 år og har ved siden af arbejdet med OnBoard i dag egen rådgivningsvirksomhed, NJ Business & Board. Som udviklingskonsulent og ekstern bestyrelsesmedlem rådgiver han om økonomi, ledelse og strategi. NJ er fokuseret, struktureret og arbejder både med at gøre tingene rigtigt og gøre de rigtige ting. Han er kendetegnet af et stærkt fokus, sans for at optimere og udvikle.
Han bor sammen med Gitte og hundene Abby og Bella. De 4 børn, Louise, Rasmus, Nadia og Lærke er fløjet fra reden. Når tiden tillader det, nyder NJ at tilbrige lidt tid i huset på Costa del Sol.

Gitte Marquard
Gitte Marquard

OnBoards blæksprutte, som klarer alt det Mads og NJ ikke evner. Hun har en baggrund fra den finansielle sektor og er omdrejningspunktet for de mange praktiske opgaver.
Gitte bor sammen med NJ og prøver at holde styr på de samme hunde og udeboende unger. Og lige som NJ elsker Gitte vejret og huset i Spanien.