Hvilke

Vi tilbyder lukkede kurser i strategisk ledelse, ofte i kombination med basis bestyrelsesarbejde, der matcher deltagernes ønsker og behov. 

Strategisk ledelse:

Målrettet ejerledere der har svært ved at få tid til andet end de driftsrelaterede opgaver. Få et praktisk kompetenceløft fra den strategiske og værdiskabende værktøjskasse. Vi kan tilbyde indsigter, som giver merværdi med det samme... med eller uden en bestyrelse.

Vi vil også – på et indledende niveau – vise, hvordan du enten skaber en slagkraftig bestyrelse eller styrker arbejdet i den, du allerede har, for at skabe merværdi og få indfriet dine egne og virksomhedens ambitioner.

Bestyrelsen basis:

Er du dygtig til den strategiske ledelse, kan du meget sandsynligt blive tilbudt en plads i en anden virksomheds bestyrelse. Her er dog lige noget grundlæggende viden og færdigheder, du bør have på plads, inden du kaster dig over bestyrelsesopgaverne, da du ellers kan komme grumme galt af sted.

Den vide vil vi give dig i forlængelse af det strategiske kursus. Både så du selv kan operere sikkert som bestyrelsesmedlem, men også så du er bevidst om kravene til din egen bestyrelse.

OnBoard netværk:

I forlængelse af OnBoard kurserne støtter vi kursisters ønsker om at opretholde det samarbejdet og de relationer, der altid bliver skabt på kurserne. Det kan f.eks. være ud fra et ønske om at fastholde fortroligheden, engagement og den inspiration kursister giver hinanden. Uanset hvad bidrager OnBoard gerne som facilitator af en strategidag, eller som mødeleder ved andre mødeformer.